keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Syyskuun kuulumiset

Hei pitkästä aikaa kaikille. Työ- ja harrastuskiireitteni vuoksi viimeisin blogikirjoitukseni on tammikuulta, jolloin aloitin työt Hämeenlinnan Keskiaikayhdistyksellä puvustonhoitajana sekä autokoulun.
 Puvustonhoitajan työ on ollut vaihtelevaa; pukujen korjausta, uusien asusteiden tekoa, puvuston mallikuvauksien vaatetusta sekä vuokraajien ja talkoolaisten palvelua. Suurimmat kiireet alkoivat kuukautta enne markkinoita, jotka olivat 19.-21.8. Hämeen linnan edustalla linnanpuistossa. Kokotyöporukka oli parhaimmillaan/pahimmillaan 24/7 paikan päällä, jotta kaikki toimisi mahdollisimman sujuvasti.

 Matkani kohti ajokorttia alkoi jännityksen ja innon sekaisissa mielissä. Ensimmäinen ajotuntini oli viikon sisällä ensimmäisestä teoriatunnista mikä oli hullua omasta mielestäni, sillä ensimmäiseksi tunniksini sattui liikenteen etuajo-oikeudet. Teoriat pystyi aloittamaan siis mistä kohtaa tahansa mutta loogisinta olisi ollut käydä autonkäynnistäminen ym oleellista eikä vasta myöhemmin. Lyhyesti kerrottuna; ajo-open vaihto loppuvaiheessa, sain kortin ja vielä viimeinen vaihe menemättä.
Copyright Jaakko Mäkelä / insta: @j.duktig

 Harrastuksien saralla on ollut kahdet kevät näytökset, Tracon ja Sibeliusfantasia, joista kerron vielä erillisissä bloggauksissa ;)

 Tähän loppuun haluan vielä ilmoittaa suurehkosta muutoksesta koskien erityisesti koiranvaatetilauksia. Hoidan tilauksia oikeastaan ainoastaan enään kotoani käsin eli mittatilaukset hoidetaan kotonani väärien mittauksien välttämiseksi. Toiseksi, olen vähentänyt blogistani koiranvaate malleja esimerksiksi en valmista enään haalareita niiden ajan viemisen vuoksi. Mallistossani on edelleen lahkeettomat ja monelle säädettävissä olevat manttelit sekä trikoopaidat.

Yritän muutoksen myötä saada kirjoitettua vähän useammin tänne mistä tähänkin asti; ompeluista ja harrastuksistani. Suurimpana tavoitteenani on saada enemmän aikaa itselleni ja leikkiä Lillin kanssa, mitä en ole ehtinyt töitäni tekemään juuri laisinkaan.

Syysterveisin, Laura ja Lilli