torstai 14. tammikuuta 2016

Uusi vuosi ja uudet suunnitelmat!

Tanssi- ja liinkuntakeskuksen joulunäytös "Runon säkeitä"


Vuoden vaihde on tuonut paljon tapahtumia tullessaan ja pää onkin hieman pyörällään uudesta tilanteesta. Pakkaset päättivät viimein tulla Suomeenkin ja sähköposti on kilahdellut lähes joka päivä :D Ihana päästä taas tekemään karvakorville takkeja ja haalareita.

 Elämää mullistavimpana tapahtumana koen sen, että aloitin autokoulun viime maanantaina (11.1.). Minä! Joka sanoin etten koskaan hanki korttia, kun jaloilla ja pyörälläkin pääsee :D Ensimmäisellä tunnilla mikään ei tuntunut jäävän päähän laisinkaan. Päässäkin biisi rallatti puheen päälle välillä. Keskittyminen onneksi siitä hieman parantunut kun toisella tunnilla kävi ja ymmärsi kuinka nettiteoriasivusto toimii. Perjantaina onkin sitten ensimmäinen ajotunti, mitähän se tuo tullessaan?;D

 Kolmantena iloisena asiana elämään ilmoitankin aloittavani ensi maanantaina 18.1. (sopivasti nimipäivänä :D) työt puvustonhoitajana Keski-aika yhdistyksellä. Tämä tietenkin vaikuttaa omien ompelutoiden tekemiseen eli teen niitä iltaisin ja viikonloppuisin ainoastaan.


Toivotamme Lillin kanssa hyvää tammikuuta sekä alkanutta vuotta 2016!

<3 Laura