tiistai 9. heinäkuuta 2013

Heinäkuu - Chihu siellä, chihu täällä

Huhhuh hellettä! Toisaalta kivaa vaihtelua sateeseen ja kylmään kesään :D Ommeltua ei ole tullut niin usein kuin yleensä sillä Lilli saapui elämääni tasan kuukausi sitten :) Lillistä kuvia luvassa eniten, kun saan mekkoja valmiiksi.

Vanhimpina viime päivityksen jälkeen tein kaksi XL-kokoista paitaa äitini tuttavalle sekä Nita-koiralle ruutumekon autotapahtumiin. Nitasta luvassa kuvia tulevaisuudessa.
 Ennen Lillin tuloa tein Assassin's Creed 3 cosplay-asun, josta luvassa virallisia kuvia lähiaikoina. Sain eilen kaverini 40-luvun jakun viimein muokattua ja luovutettua omistajalleen. Muutaman trikoopaidankin tein jossain välissä, viimeksi eilen, niistä kuvia luvassa lähiaikoina.

 Edessä on sporttihousu-urakka ja elomessu-asujen suunnittelua sekä kahdelle Zumba-koiralle edustusmekot ;) Järkkäämme tanssiryhmän kanssa taas illanvieton ja teemana tällä kertaa 20-luku ja Gatsby, joten myös niihin rientoihin suunnittelen mekkoa ja pantaa.Uusimpia ompeluksia nähtävänä Galleriassa. Tsekkaa myös Galleria 2, jossa on itselleni tekemiä vaatteita ja asusteita.

With Love,
               Laura <3