torstai 7. maaliskuuta 2013

Maaliskuun hälinöitä

Viime päivityksestä onkin jo kauan aikaa ja ennen kesää onkin luvassa vähän tiuhemmin ja runsaammin asiaa.  

Edellisen vuoden lopulta oli kerääntynyt hommia jonkin verran ja näin keväällä onkin taas tullut lisää erilaisia asioita. Tilannepäivityksenä voisin näin alkuun myös sanoa että muutin alku vuodesta ensimmäiseen asuntooni. Ensi kuukaudet ovatkin menneet itsekseen olemiseen totutteluun. 

 Kevät koittaa ja myös pentueita alkaa esiintymään yhdelle jos toiselle elukalle. Haaveet omasta pikkuhauvvelista alkoivat aikalailla jo kaverin pikku Chi Chin (chihukoiramalli) kasvamisen seuraamisesta ja aloitin soittorumban jo viime vuoden lopulla lähitienoiden chihu kenneleistä.
 Tällä viikolla pentueen pitäisi syntyä läheiseen kenneliin ja katsomaan pääsisi loppu kuusta. Lähiviikot ovat siis kuluneet koirakirjoja selaillen, rahoja säästellen ja Chi Chiä halaillen.  Haaveena ollut pitkäkarvainen tyttö ja siksi olenki ollut ihan hermona, kun pentue saattaa koostua pelkästään lyhyt karvaisia.

Amitsukaveri tilasi jo viime vuonna ranskis tagin ja - avaimenperän sekä Burlesque-silinteripannan. Sain silinterinkin nyt viimein valmiiksi joten kaveria odottaa iloinen postipaketti lähiaikoina ;)


Lisää kuvia täällä ---> Galleria


Kevättä ja kesää tohden HEP!!

With Love,
               Laura <3