torstai 16. tammikuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta 2014!

Vuoden lopulla ja alussa onkin ollut aikamoista kiirettä. Suurin ja kiireellisin työ oli kolmesta tanssiryhmästä koostuneen siipitanssin Itsenäisyysfantasia 3:n esiintymisasut. Kuvia ja lehtijutut >>Galleriassa<<

Pitkäkestoisin projektini on ollut erään perheen äidin 12 sporttihousun tilaus hänelle itselleen ja kolmelle tytölleen. Housuista jokaisen tytön kolmet on nyt valmiina eli yhteensä 9, vielä on aloittamatta äidin kolmet. 

Koiranvaatetilauksiakin on tullut muutamia ja yksi niistä on toppahaalari Karma -nimiselle kiinanharjakoiralle. Kuva siitä >>Galleriassa<<

Hapsuheijastimiakin pääsin loppuvuodesta ja nyt alkuvuodesta tekemään Vainuun ja muutaman tilauksesta. Yksi tilanneista tilasi myös kahdelle koiralleen heijastimet. Suunnittelmia on muutama ja lähiaikoina saan varmaankin jo päätettyä, mihin malliin tai malleihin päädyn :)

Talvi tuli kuukausi myöhemmin kuin yleensä, joten yksi yö ompelin Lilli-koirallenikin tossupuvun. Raasu jäätyi pidemmillä kerroilla niin ettei kävelemisestä tullut mitään.
 Nyt muutaman harjoituskerran jälkeen puku alkaa tuntua omalta ja kävely suorastaan juoksua, kun paljon lämpimämpi tassuilla.
 Alla kuva reippaasta ulkoilijasta :)With Love, Laura