keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Desucon Frostbite 27.-29.1.2017Alla olevassa videossa seikkailevat myös Connor ja Journey
Videon on kuvannut ja muokannut Traveller281


Perjantai 27.1.

Lindsey Stirling - Roundtable Rival

Photo: Cinderena
Cosplay kokonaisuus

Kokonaisuuden suunnittelu lähti kaapista jo löytyvästä korsetista ja viulusta. Perjantaisin ei yleensä moni pukeudu kaikkein parhaimpiinsa vaan ne säästetään lauantaille. Tavoitteenani oli saada cossi kaapissa jo olevista vaatteita. Pengottuani ja sommiteltuani monia yhdistelmiä, tämä yhdistelmä tuntui toimineen parhaiten vaikken saanutkaan silinteriä sopimaan väreihin. Ainoa asun osa jonka jouduin/pääsin tekemään oli hame, sillä kaapistani ei löytynyt millään sopivan tyylistä hametta tai mekkoa.

Itse tehdyt
-korsetti
-hame (edellisenä iltana)
-hankat ja laukku (Connorin asusta)
-pahvinen viulu

Kaapista
-housut
-kengät
-mekko
-bolero

Kirpparilta
-korut
-vyö


Ariel & Lindsey Stirling
Photo: Cinderena


Lauantai 28.1.

Assassin's Creed 3 Connor Kenway

"Tänään me valloitimme Frostbiten!"

Kuvia selatessani huomasin etten ottanu/otattanut itsestäni juurikaan kuvia. Ajattelin varmaankin ettei tällä kertaa tarvitse, kun aiemmissa coneissa otettiin niin paljon puvun valmistumisen jälkeen. Lisäksi asiaan vaikutti oletettavasti muiden conilaisten kuvauspyyntöjen määrä. Mikä on imartelevaan mutta harvemmin niitä kuvia tai videoita saa itselleen. Yukiconiin olen kyllä suunnitellut menemään molempina päivinä juuri tällä asulla, jotta kuvausmahdollisuutta olisi enemmän ja ehkä muiden Creedeläisten kanssa ;)

Dr. Who & Connor Kenway
Photo: Cinderena

Sunnuntai 29.1.

JourneyKokkoconin tapaisesti olin viimeisenä päivänä Journey. Osa syy tälle on vaihtelu mutta myös cossien vähyys. Niitä on valmiina vasta kaksi. Olin silloinkin kärkkäreillä mutta kuvauspyyntöjen ja pidemmän päivän vuoksi sekä laastareiden puute pakotti riisumaan ja käymään ensiavussa paikattavana. Loppupäivä menikin mukavasti pelkillä sukkahousuilla. Jatkossa taidan tehdä samoin mutta ottaa kengät pois aikaisemmin ja pitää laastareita AINA matkassa :´D

Photo: Helene LindforsMoni varmaan miettii, miten tän naamion kaa kuljetaan. Kurkkimalla. Silmän rei´istä näkee kyllä mutta suppeasti.
Photo: Cinderena

Matkalla tällä kertaa mukana...

@cinderenacosplay


@cinderena
@marinemaid