maanantai 5. tammikuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta 2015 karvaisille ja karvattomille!Joulukuussa tapahtuikin paljon asioita ja aika onkin mennyt töissä ja ommellessa sekä tietysti tanssiessa :)
 Suurin ja muistettavin tapahtuma oli Itsenäisyysfantasia IV, joka pidettiin neljättä kertaa Ritari-areenalla. Feeniks-ryhmät esiintyivät kahdella ; Teollisuus ja Onni.
 Teollisuudessa uutena elementtinä meillä oli käytössä pyöränvanteet kuvaamassa teollisuutta sekä Hämeenlinnan suurta polkupyörämerkkihistoriaa. Lisänä Sibeliusfantasiasta tutut vannehameet ja naamari, joiden kanssa pelotti kyllä olla metrin korkuudella korokkeella :D
 Onni olikin jo perintesempi tanssiesitys, jonka tyylilajina oli kauniin nykytanssin ja flamencon yhdistelmä. Pääsemme varmana esittämään sen vielä omassa kevätnäytöksessämme :)

 Toinen muistettava tapahtuma oli Hämeenlinna Tanssi- ja Liikuntakeskuksen joulunäytös, jossa olin mukana nykytanssi alkeisryhmässä. Kahdessa eriryhmässä tanssimisessa on plussaa vaihtelu ja erilaisten tyylien oppimista ja samalla kehittymistä. Biisinä meillä oli Ed Sheeranin "I see fire" ja se oli alusta asti näyttävä ja hieno..ainakin omasta mielestäni ;)

Laura ja Lilli toivottavat blogilaisille hyvää alkanutta uutta vuotta <3