maanantai 14. huhtikuuta 2014

Huhtikuun kuulumiset

Lilli täytti 9.4. 1 vuotta!

Kuinka aika voikaan kulua näin nopeasti?! Vastahan me kaverin kaa käytiin kuumana kesäpäivänä hakemassa pieni, hymyilevä pallero. Luonne pienellä Lilluraisella ei ole kyllä muuttunut yhtään, karvoja tullu vaan lisää massuun :)
 Synttäripäivä osui keskiviikkoon, joten emme mitenkään ihmeemmin viettäneet, sillä aloitin muutamaa päivää aiemmin yrityskurssin. Tampere-kaverini synttärit on ens kuussa, joten suunnitelmissa olisi lähteä silloin Tampereelle juhlimaan molempien päiviä.

Lilli-kollaasi <3
Lillu edustaa kieltäjänäStabat Mater -konsertti 13.4. Hämeenlinnan kirkossa


Jos en nyt väärin muista niin Stabat Materin osioita aloitettiin harjoittelemaan jo vuonna 2013 tai peräti 2012. Tämä vuosi kuluikin suht nopeasti ja keskittyneesti muihin teoksen osiin, ja kuukautta ennen konserttia tulikin yllätyksenä että; "Nytkö jo meillä konsertti?!".
 Mieleenpainuvin haaste oli kuoronjohtajan vaihto kapellimestariin. Ohjaajaan meni muutama harjotuspäivä opetellessa mutta lopussa ja konsertissa homma sujuikin jo hyvin.
 Toinen haaste oli lavalle ja portaikkoon mahtuminen. Oli iloinen yllätys, kun muutama mies rakensi lavalle kaksi lisäporrasta kaiteineen :) Tilauskeikkoja ympäri maailmaa odotellessa ;)


Pukukoodi; pitkää mustaa